Rainbow Six Siege White Noise trailer

Operation White Noise nu beschikbaar!

Net na het tweejarig bestaan van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is Operation White Noise, onderdeel van Year 2 Season 4, nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707thSpecial Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden. De drie nieuwe Operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe Operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On