Nintendo onthult nieuwe Amiibo figuren

Grijp je kans en ga snel op Amiibo jacht!

Al die nieuwe Nintendo Switch titels kunnen niet zonder splinternieuwe Amiibo’s! De super populaire figuurtjes vliegen nog altijd van de toonbank en in veel gevallen zijn bepaalde figuurtjes vrijwel niet verkrijgbaar. We coorspellen daarom nu al dat Link uit The Legend of Zelda: Link’s Awakening en Dark Samus binnen een oogwenk uitverkocht zullen zijn. Reden genoeg om dus zo spoedig mogelijk naar deze Amiibo’s op jacht te gaan voordat deze voor belachelijke prijzen via websites als Ebay aangeboden zullen worden. Neem hieronder een kijkje naar de volgende Amiibo’s:

  • Link
  • Dark Samus
  • Richter
  • Chrom
  • Incineroar

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On