Undermine trailer

Undermine ziet er prachtig uit!

Zin in een roguelike actie-avontuur? Thorium Entertainment lanceert namelijk op 6 augustus Undermine. Duik in een mysterieuze mijn gevuld met schatten en geheimen. Vind goud voordat de slijmerige Pilfers het stelen. Spendeer je geld aan handige items of spaar het op om later een dure upgrade te kopen. Daarnaast vind je in de mijn ook talloze relieken die je personage van krachtige eigenschappen voorziet. Verder kun je sterke metgezellen redden die je helpen met de vele sidequests en het verslaan van gigantische bazen. Er is in ieder geval genoeg te doen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On