Rainbow Six Siege – Operation Neon Dawn trailer

Rainbow Six Siege speel je op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar voor Playstation 5 en Xbox Series X|S in 120 FPS en tot 4K, voor dezelfde prijs als de huidige generatie consoles. Spelers die de game reeds bezitten op de huidige generatie consoles upgraden hun game gratis naar de next-gen versie binnen dezelfde familie consoles en behouden al hun progressie. Daarnaast is cross-generation play beschikbaar, waardoor PlayStation 5-spelers het opnemen tegen spelers op de PlayStation 4 en spelers op Xbox Series X|S de strijd aangaan met Xbox One-spelers. Deze verbeteringen maken gebruik van de belangrijkste mogelijkheden van de nieuwe generatie consoles om consolespelers de hoogste kwaliteit ooit te bieden.

Daarnaast is Operation Neon Dawn, het nieuwste en laatste seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 5, nu speelbaar op alle platformen. Dit seizoen introduceert onder andere Aruni, een gloednieuwe verdedigende Operator, de herwerkte map Skyscraper en nieuwe features om de toegankelijkheid te verbeteren.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On