Ghost of Tsushima – State of Play video

Ghost of Tsushima is de Samoerai game waar we jaren op hebben gewacht!

Op 17 juli zal de wereld eindelijk kunnen genieten van Ghost of Tsushima. Een avontuur van epische proporties waarin Samoerai Jin het op moet nemen tegen een Mongoolse invasie. Het eiland Tsushima is het strijdtoneel en biedt spelers een gigantische zandbak om in te spelen.

In de Ghost of Tsushima State of Play video krijgen we een voorproefje van de diverse gameplay elementen die in het spel te vinden zijn. Je zult als Jin het hele eiland kunnen onderzoeken en geheimen kunnen ontrafelen. Daarnaast biedt de game een uitgebreid vechtsysteem waarin je als nobele Samoerai op de vuist kunt gaan met de Mongoolse beztters, of vanuit de schaduwen kunt toeslaan als de “Ghost”. Neem dus snel een kijkje naar de onderstaande video.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On