Pagan Online is nu verkrijgbaar via Steam en de Wargaming Store

Pagan Online is volledig in een nieuw jasje gestoken!

Ga op avontuur, behaal glorie en bemachtig de schatten van de goden. Wargaming en Mad Head Games introduceren met de lancering van Pagan Online een splinternieuwe Story Campaign, speelbare helden, wapens, skill trees en nog veel meer!

De nieuwe top-down action RPG van Wargaming en Mad Head Games is officieel verkrijgbaar en biedt spelers een brute nieuwe hack-and-slash ervaring op de pc. Na verscheidene maanden in Early Access aangeboden te zijn is Pagan Online nu op basis van fan feedback volledig veranderd. De game kenmerkt zich door spelers klassieke top-down gameplay, session-based PVE, unieke personages en uitdagende gevechten te bieden. Heb jij het in je om op avontuur te gaan?

Je kunt Pagan Online via Steam of de Wargaming Store in huis halen voor slechts  €24,99. Bekijk hieronder de trailer.

Meer artikelen:

Pagan Online DEVLOG #9 toont schoonheid van Slavische kunst

Pagan Online beloont fans met exclusieve Gamescom 2019 pet

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On