Mortal Kombat 11 Kombat Pack bevat iconische personages

Mortal Kombat 11 Kombat Pack trailer toont eindelijk eerste beelden van Spawn!

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een nieuwe Mortal Kombat 11 -trailer uitgebracht die de twee laatste gastpersonages van het Kombat Pack onthult: de Terminator T-800, naar het evenbeeld van acteur Arnold Schwarzenegger uit de aankomende film van Skydance en Paramount Pictures ‘Terminator: Dark Fate’ en een van de meest iconische en herkenbare DC-superschurken, The Joker.

De nieuwe trailer biedt een voorproefje en releaseschema voor alle nieuwe beschikbare krijgers in het Mortal Kombat 11 Kombat Pack, waaronder de Terminator T-800 (8 oktober early access), Sindel (26 november early access), The Joker (28 januari early access) en Spawn (17 maart early access), naast de klassieke krijgers Shang Tsung en Nightwolf, die al beschikbaar zijn.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On