Pagan Online DEVLOG #9 toont schoonheid van Slavische kunst

Pagan Online DEVLOG moet de harten van fans winnen!

Vorige week konden jullie al lezen dat Madhead Games heel wat leuks in petto heeft voor fans van Pagan Online. Gamers die naar Gamescom afreizen kunnen namelijk de exclusieve in-game companion pet Decimator the Dragon bemachtigen. Ook werd er in de laatste DEVLOG aangegeven dat Pagan Online op 27 Augustus uitgebracht zal worden. Als je op Gamescom aanwezig bent kun je bovendien als eerste de launch-versie van de game uitproberen.

The launch version of Pagan Online will be exclusively playable an entire week before release at Gamescom in Cologne, Germany. Come along to the Wargaming booth (Booth A031 in Hall 8.1) from August 20-24. Players who come and try out the game at the booth will receive an exclusive in-game pet – Decimator the Dragon. Of course, not everyone can attend Gamescom, so if you log in to the Early Access live version during these dates, you too will receive an exclusive in-game pet: Mighty Mut, the brave raccoon. – Pagan Online Blog

Maak kennis met Ivan Zorkic.

De nieuwste Pagan Online DEVLOG heeft echter een ander onderwerp. Ivan Zorkic, één van de Art Directors bij Madhead Games, vertelt namelijk wat meer over de inspirerende Slavische kunst die Madhead Games gebruikt heeft. Het blijkt namelijk dat Slavische mythologie geweldige personages, monsters en vooral coole namen bevat. Reden genoeg om dit stukje cultuur dus in Pagan Online te verwerken. Het is wat ons betreft verfrissend en toch best wel uniek. Personages als Istok, Anya en Kingewitch vallen meteen heel erg op. Het is daarom ook niet raar dat deze drie helden beschouwd worden als de start-personages waarmee je jouw avontuur kunt beginnen. Welke held onze voorkeur heeft is nog niet duidelijk. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om met Pagan Online aan de slag te gaan. Neem hieronder een kijkje en oordeel zelf. Is die Slavische mythologie hot or not!?

Gerelateerd: Pagan Online beloont fans met exclusieve Gamescom 2019 pet

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On