The Last Remnant Remastered launch trailer

Kennen jullie The Last Remnant nog?

The Last Remnant verscheen oorspronkelijk in 2008 en veroverde toen de harten van gamers met het boeiende verhaal, kleurrijke personages en diepgaande vechtsysteem. In een wereld vol Remnants – oude artefacten die hun dragers mysterieuze krachten geven – gaan spelers op reis met Rush, die vastbesloten is om de waarheid te ontdekken achter de mysteriën die hem omringen.

The Last Remnant Remastered is nu voor het eerst verkrijgbaar voor PlayStation-systemen. Dankzij de gebruikte Unreal Engine 4 zijn de graphics sterk verbeterd, waardoor het avontuur nog meeslepender en overtuigender is geworden. Ook is er nu volledige PlayStation Trophy-ondersteuning en zijn de gameplay en interface aangepast om The Last Remnant Remastered beter dan ooit te maken. Bekijk hieronder de splinternieuwe trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On