Rainbow Six Siege spookhuis evenement

Ook Rainbow Six Siege spelers ontvangen een Halloween event!

Het Mad House Halloween Event is vanaf vandaag tot en met de nacht van Halloween, op 31 oktober, beschikbaar in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op PlayStation 4, Xbox One en PC. In deze nieuwe playlist kiezen spelers uit 5 aanvallende Operatros (Ash, Thermite, Buck, Hibana en Finka) en 5 verdedigende Operators (Mira, Vigil, Valkyrie, Jager en Pulse), allemaal met hun eigen Halloween skins. Ga de strijd aan in de Halloween-versie van de map House en verdien exclusieve Halloween packs via speciale Ubisoft Club uitdagingen.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On