Destiny 2: Seasons of Arrivals – Festival of the Lost

Haal je maskers maar uit de kast!

Festival of the Lost keert terug in Destiny 2 en is beschikbaar voor alle spelers. Spelers kunnen stoom afblazen in de Tower en Eva Levante bezoeken om de herinneringen van verloren Guardians te vieren. Het in-game event is beschikbaar van 6 oktober tot en met 3 november.

Tijdens Festival of the Lost kunnen spelers Cipher Decoders ophalen voor extra loot op het einde van The Haunted Forest. Verder zijn een nieuwe Exotic Sparrow, Ship en Ghost beschikbaar en kunnen Guardians bij Eva Levante de Masquerader-helm ophalen en hier speciale ornaments voor vrijspelen. Festival of the Lost voegt ook nieuwe Triumphs en een nieuw embleem toe en iedereen maakt kans op de Braytech Werewolf en de Horror Story Auto Rifles. Spelers kunnen ook werken aan het ontgrendelen van de Restless Ghost Shell collectible pin en hun voortgang bekijken door in te loggen op hun Bungie Rewards-account.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On