Star Wars: Squadrons gameplay trailer

Star Wars: Squadrons brengt epische ruimtegevechten naar je huiskamer!

Motive Studios en Lucasfilm boden tijdens het EA Play Live 2020 evenement een eerste blik op de gameplay van Star Wars: Squadrons, met een gloednieuwe video van zes minuten. Star Wars: Squadrons is een meeslepende game met first-person gevechten in ruimteschepen en vindt natuurlijk plaats in het geliefde Star Wars-universum. De game bevat spannende 5-tegen-5 multiplayer ruimtegevechten, epische vlootgevechten en een origineel verhaal dat zich afspeelt tijdens de laatste dagen van het Galactische Rijk en de opkomst van de Nieuwe Republiek na de gebeurtenissen in Star Wars: Return of the Jedi.

Star Wars: Squadrons wordt gelanceerd op 2 oktober 2020 op PlayStation 4, Xbox One en PC via Origin, Steam en de Epic Games Store, en kan gespeeld worden in Virtual Reality (VR) op PlayStation 4 en PC, met cross-play-ondersteuning.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On