Wolcen: Lords of Mayhem – Release Trailer

Wolcen, de eerste echte next-gen action RPG!

Fans van action RPG’s kunnen vanaf vandaag aan de slag met Wolcen, de langverwachte game van Wolcen Studio. In deze nieuwe titel ga je op avontuur in een wereld die geteisterd wordt door duistere krachten. Wolcen bevat bliksemsnelle combat, die vooral dynamisch is. Bewapen jouw held of heldin met talloze wapens en ontdek jouw favoriete speelstijl. In deze game vind je namelijk maar liefst 21 verschillende classes die je door middel van de innovatieve roterende “Passive Skill Tree” kunt selecteren. Door te experimenteren zul je daadwerkelijk jou eigen personage kunnen opbouwen. Nog niet overtuigd? Neem dan gauw een kijkje naar de onderstaande trailer. Wolcen is nu hier verkrijgbaar via Steam of via HumbleBundle!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On