For Honor Season 4: Order & Havoc start op 14 november op PlayStation 4, Xbox One en PC

For Honor ontvangt allerlei nieuwe content!

Order & Havoc voegt onder andere een 4v4 Tribute Mode, twee gloednieuwe Helden, twee extra maps, nieuwe aanpassingsvoorwerpen en gameplayupdates toe aan For Honor. Om ook nieuwe spelers een kans te geven om For Honor te ervaren, vindt er daarnaast van 9 tot en met 12 november een Free Weekend plaats op alle platformen. Spelers die de game niet bezitten, hebben dan gratis toegang tot alle For Honor-content die op dat moment beschikbaar is.

Nieuwe Tribute Mode en Ranked Dominion Mode

De Tribute Mode introduceert een gloednieuwe manier van spelen. In deze nieuwe modus worden teamwork en communicatie belangrijker dan ooit. In deze modus verzamelen en verdedigen spelers offers die verspreid liggen over de map. In twee teams van vier strijden de Vikingen, Ridders en Samoerai om de winst door de offers op hun altaren te plaatsen en daar te houden. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Het team dat aan het einde van de ronde de meeste offers bezit, wint. Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode. Spelers vormen in deze modus teams met hun vrienden en strijden online voor roem en prijzen.

Nieuwe maps en Helden

Season 4 introduceert twee nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet. Ook voegt het seizoen twee gevaarlijke krijgers toe, waardoor alle facties nu zes unieke speelbare Helden hebben:

  • Aramusha (Samoerai Hybrid) – De Aramusha maken gebruik van twee katana’s, zowel verdedigend als aanvallend. Ze analyseren het slagveld en kunnen snel ontwijken en aanvallen. Zo spelen zij in op de fouten van hun tegenstanders en straffen zij deze fouten direct af met een serie snelle aanvallen.
  • Shaman (Viking Assassin) – Shamans zijn uitgerust met een bijl en een dolk. Zij gebruiken deze twee wapens met hoge snelheid en met dodelijke precisie. Ze zijn wild en agressief en zijn het sterkst wanneer ze de aanval zoeken. Als wilde beesten springen ze op hun vijanden, aangezien Shamans dodelijker worden zodra hun vijand op de grond ligt.

Zoals in eerdere seizoenen zijn de nieuwe Helden op 14 november direct beschikbaar voor spelers met de Season Pass. Overige spelers spelen de Helden vanaf 21 november vrij voor 15.000 Staal. Alle andere nieuwe content is op 14 november direct voor alle spelers beschikbaar.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On