Overwatch 2 cinematic trailer toont prachtige animatie

Overwatch 2 wordt mogelijk enorme verbetering!

Tijdens Blizzcon 2019, die afgelopen weekend plaats vond, is Overwatch 2 officieel onthuld. Eerder deze week werd het vervolg op de populaire shooter al gelekt, maar dat mocht de pret zeker niet bederven.

“With Overwatch 2, we’re building the cooperative, narrative-driven game experience that players have been asking for since the original—and that we’ve wanted to make for a long time,” zei J. Allen Brack, president of Blizzard Entertainment. “We’re looking forward to telling the next chapter of this epic story in-game, and we’re excited to give players a whole-new kind of co-op experience built around progressing and customizing their favorite heroes—all while providing even more of everything they love about Overwatch today.”

Overwatch 2 voegt eindelijk een story modus aan de game toe en biedt spelers allerlei nieuwe mogelijkheden om hun favoriete helden helemaal naar smaak aan te passen. Daarnaast zullen spelers ook alle cosmetische items die ze in het eerste deel bemachtigd hebben mee kunnen nemen naar Overwatch 2. Gelukkig maar!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On