Battle for Azeroth Warfronts is een ode aan de klassieke RTS game

Is Battle for Azeroth Warfronts de moeite waard?

Als we Senior Game Producer Michael Bybee en Senior Game Designer Andrew Chambers moeten geloven wel. Met de onderstaande video leggen de beide heren uit wat Warfronts nou zo uniek maakt. Wij hebben sinds gisteren ook meegedaan aan Warfronts en met veel plezier de vijandelijke commandant weten te verslaan. De combinatie van grondstoffen verzamelen, gebouwen verdedigen en territorium verkrijgen zorgde voor wat nodige afwisseling en leuke gameplay. Daarnaast was de wekelijkse beloning ook niet verkeerd: il 370 Honorbound Vanguard’s Handguards  en een il 340 Honorbound Vanguard’s Bindings als random beloning. Wij raden jullie dus zeker aan om een kijkje te nemen naar de nieuwe modus.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On