Soul Calibur VI ligt in 2018 in de winkelschappen

Soul Calibur VI, eindelijk maar toch!

Een van onze favoriete fighting game series is toch zeker wel Soul Calibur. Het 8-way vechtsysteem was in 1998 op de SEGA Dreamcast al revolutionair en gaf spelers de mogelijkheid om vanuit 8 verschillende richtingen aanvallen uit de controller te toveren. Nog een uniek element van de gameplay was het gebruik van wapens. En wat hebben we dit toch gemist! Volgend jaar komt de nieuwe Soul Calibur VI eindelijk uit en kunnen we weer een stevig potje knokken met allerlei verschillende helden en schurken. Soul Calibur zag er bovendien nog nooit zo mooi uit en zal dankzij de Unreal Engine 4 alles uit de kast halen om een grafisch spektakel op je beeld te toveren. Bekijk hieronder de teaser trailer.

 

 

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On