Heroes of the Storm – Dragons of the Nexus trailer

Heroes of the Storm wordt uitgebreid!

Kaeo Milker, senior Producer van Heroes of the Storm, introduceerde twee splinternieuwe helden die aan het uitgebreide rooster van Heroes of the Storm helden zullen worden toegevoegd. Vanuit World of Warcraft krijgen fans eindelijk de mogelijkheid om Alexstrasza The Lifebinder mee naar de Nexus te nemen. Overwatch fans kunnen aan de slag met Hanzo Shimada, een dodelijke scherpschutter die bewapend is met een krachtige pijl en boog. Alexstrasza zal fungeren als een Ranged Support hero en Hanzo is een nieuwe Ranged Assassin. Bekijk hieronder de prachtige trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On