Mafia III: Sign of the Times nu beschikbaar!

Lincoln keert terug in dit nieuwe Mafia III DLC pakket!

2K en Hangar 13 hebben vol trots bekend gemaakt dat Sign of the Times, de derde DLC voor Mafia III, nu beschikbaar is. Sign of the Times introduceert een mysterieuze nieuwe dreiging als Lincoln Clay het opneemt tegen een gewelddadige groep cultisten genaamd “The Ensanglante”. Spelers kunnen nieuwe tactieken inzetten, nieuwe wapens gebruiken en gevechtsvaardigheden waaronder het werpen van messen en slow-mo shooting om New Bordeaux te ontdoen van de verraderlijke bedreiging. Naast het ontmantelen van “The Ensanglante” geeft Mafia III: Sign of the Times ook de mogelijkheid om Sammy’s bar te herstellen naar zijn vroegere glorie en Lincoln’s verhaal van verlossing symbolisch af te ronden. Neem hieronder een kijkje naar de nieuwe trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On