Bungie deelt Destiny 2 artwork

Bungie opent portaal voor Destiny 2 referentiemateriaal

Ben je gek op tekenen of cosplay? Goed nieuws! Bungie zet de traditie namelijk voort en geeft fans toegang tot allerlei handig referentiemateriaal. Voor Destiny had de ontwikkelaar ook al een portaal gelanceerd, waar je allerlei inspiratie vandaan kon halen. Volgens Community Manager Cozmo zal Bungie de komende maanden allerlei coole art aan de nieuwe portaal voor Destiny 2 blijven toevoegen. Neem hieronder een kijkje naar de standaard uitrusting die spelers tijdens de Destiny 2 Beta konden gebruiken voor de Hunter, Warlock en Titan.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On