Nintendo heeft Gamescom line-up bekend gemaakt

Nintendo neemt van alles mee naar Gamescom 2017!

Tijdens de Gamescom show in Keulen, Duitsland, toont Nintendo enkele van de belangrijkste games die dit jaar verschijnen voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Fans van over de hele wereld krijgen in de loop van de week meer te zien van grote komende games in Engelstalige liveshows. Al deze Engelstalige livestreams zijn uiteraard te kijken op Nintendo’s YouTube-kanaal of de Nintendo-website.

Op woensdag 23 augustus om 15:00 uur kunnen fans meer zien van het op 27 oktober verschijnende Super Mario Odyssey, tijdens een speciale ontwikkelaarspresentatie van producer Yoshiaki Koizumi. Bezoekers van Gamescom kunnen op de beursvloer ook al aan de slag in het Metro Kingdom en Sand Kingdom uit Mario’s komende avontuur.

Om 12:00 uur op 24 augustus krijg je meer te zien van Metroid: Samus Returns. Producer Yoshio Sakamoto en José Luis Márquez, de creative director van ontwikkelaar MercurySteam, betreden het podium om Samus Aran’s komende avontuur voor de Nintendo 3DS-systemen te presenteren. Tegelijk met de game verschijnt op 15 september ook een oranje New Nintendo 3DS XL Samus Edition, met daarop artwork van de intergalactische premiejager.

Naast deze presentatie zullen de experts van Nintendo of Europe demonstraties geven van eerder aangekondigde titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen, inclusief Fire Emblem Warriors, Xenoblade Chronicles 2, en meer. Het volledige schema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Fans die de Nintendo-stand in Hall 9 bezoeken kunnen aan de slag met tal van titels voor de Nintendo Switch en Nintendo 3DS-systemen. Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament DX, Fire Emblem Warriors, Mario + Rabbids Kingdom Battle, plus de recent verschenen ARMS en Splatoon 2 zijn allemaal speelbaar op de Nintendo Switch. Op de Nintendo 3DS kunnen bezoekers aan de slag met Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen, Monster Hunter Stories en – voor het eerst speelbaar in Europa – Samus Arans langverwachte avontuur, Metroid: Samus Returns.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On