Destiny 2 beta beschikbaar

Zal Destiny 2 een succes worden?

Als er een spel is waar we letterlijk duizenden uren in hebben gestopt is het wel Destiny. De game was verre weg van perfect, maar wat was het toch geweldig om samen met vrienden op avontuur te gaan in de verschillende raids, strikes en zelfs bounties.

Deze week staat in het teken van Destiny 2 en Bungie heeft organiseert t/m 24 een beta test. Fans die een pre-order hebben geplaatst kunnen eerder aan de slag dan het klootjesvolk. Maar vanaf vrijdag kan iedereen aan de slag met de eerste story missie, een nieuwe strike en twee multiplayer modi. De beta data zijn:

  • 18 juli, 19:00 uur – PlayStation pre-orders Destiny 2
  • 19 juli, 19:00 uur – Xbox pre-orders Destiny 2
  • 21 juli, 19:00 uur – Open beta voor iedereen
  • 23 juli, 06:00 uur – Einde beta
  • Augustus – PC-beta

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On