Destiny 2 zal cross-platform saves ondersteunen

Destiny 2 gaat een nieuw tijdperk tegemoet!

Bungie heeft eindelijk besloten om de irritante platform-exclusieve items, guns en andere content uit de game te verwijderen. Op 17 september zal de verandering via de nieuwe Destiny 2: Shadowkeep uitbreiding doorgevoerd worden. Bungie zal ook toestaan dat spelers hun saves op verschillende platformen kunnen gebruiken en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Het nieuwe systeem moet spelers eindelijk samenbrengen.

The move away from exclusive content, means players can always enjoy the same things at the same time. “These [exclusives] violate the idea the idea of a single, evolving world,” zei Destiny 2 director Luke Smith.

Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd naar de verandering die Bungie gaat doorvoeren nu ze niet meer samenwerken met Activision. Bekijk hieronder de Destiny 2: Shadowkeep trailer.

Author: Per

Ik ben een gamer in hart en nieren en schrijf graag nieuws en recensies over de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van gaming. Gamen doe ik vooral op de PC en Xbox One X!

Share This Post On