Darksiders Genesis teaser trailer

Darksiders is terug!

Stripboek legende Joe Madureira heeft deze week via Instagram een onverwachte onthulling gedaan. Airship Syndicate, het bedrijf dat hij samen met andere voormalige Vigil Games medewerkers heeft opgericht, gaat namelijk de allereerste Darksiders spinoff game produceren. Dit jaar konden we al aan de slag met Fury, de vrouwelijke ruiter van het inmiddels bekende kwartet, maar in Darksiders Genesis maakt Strife eindelijk zijn debut. Aan de trailer te zien zal Darksiders Genesis veel weg hebben van een game als Diablo 3 en zal actie voorop staan. Ook valt op dat je zowel Strife als War tegelijk ziet rondlopen. Wij hopen dus op een volwaardige co-cop ervaring. Met een beetje geluk zal het ook mogelijk zijn om Death en Fury vrij te spelen om misschien zelfs wel met vier spelers op jacht te gaan naar monsterlijke demonen. Via de website van Airship Syndicate hebben we een mooie IGN teaser trailer voor jullie op de kop getikt.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On