Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack Trailer

Taiko no Tatsujin buiten Japan verkrijgbaar!

Zet de muziek maar aan en draai het volume maar harder! Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure Pack brengt namelijk twee Taiko no Tatsujin-titels.Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure 1 en Taiko no Tatsujin: Rhythmic Adventure 2) voor het eerst naar spelers buiten Japan. Dit pakket is vanaf vandaag exclusief beschikbaar op Nintendo Switch.Beide games schotelen een unieke verhaallijn voor waarbij spelers op twee verschillende RPG-avonturen gaan door verschillende periodes uit zowel de geschiedenis als de toekomst en het opnemen tegen meer dan 250 verschillende monsters en vijandelijke drums in meer dan 130 nummers. Laat je drum skills zien en rekruteer vijanden om je te helpen tegen nog grotere gevaren.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On