Diablo IV keert terug naar duistere stijl

Diablo IV verwelkomt Lilith als nieuwe opper demon!

Het is eindelijk zo ver! Spelers zullen in Diablo IV de wereld van Sanctuary opnieuw moeten redden van het ultieme kwaad. Reken dus op uitgebreide talent trees en skills, een hele lading loot en een gigantische wereld om te verkennen.

“Sanctuary has been a home to Diablo players for more than 20 years, and it’s with our own deep passion for the series and a deep appreciation of the community that we announce Diablo IV today,” zei J. Allen Brack, president of Blizzard Entertainment. “We’re excited to be returning to the dark, quintessential Diablo gameplay that players love while expanding the world and story in new ways, and we can’t wait for more people to be able to experience it.”

Tijdens Blizzcon 2019 onthulde Blizzard Entertainment bovendien een drietal speelbare classes in de vorm van de:

  • Barbarian: sterk en getraind in brute melee combat. Dit keer maakt de Barbarian gebruik van vier verschillende wapens die toegekend kunnen worden aan verschillende knoppen.
  • Sorceress: meesteres der elementen en magie. Deze tovenares kan vijanden met haar ijzige spiezen doorboren, electocuteren met behulp van krachtige bliksem en vurige meteorieten op haar nietsvermoedende vijanden laten neerkomen.
  • Druid: een bloeddorstige shapeshifter die tussen werewolf, werebear en zijn menselijke vorm kan wisselen om de ruwe kracht van de natuur op de legioenen van de Burning Hells los te laten.

Bekijk hieronder de angstaanjagende cinematic trailer!

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On