Anthem vanaf morgen beschikbaar als heuse live-action film

Ervaar Anthem vanuit de ogen van Neill Blomkamp!

Electronic Arts en Neill Blomkamp, de voor een Academy Award genomineerde regisseur van District 9Elysium en Chappie, hebben aangekondigd dat ze samen hebben gewerkt aan Conviction, een korte originele live-action film die is gebaseerd op Anthem van BioWare. In Conviction brengt Blomkamp de enorme wereld van Anthem tot leven in zijn eigen verhaal dat tientallen jaren voor de gebeurtenissen in de game plaatsvindt. Deze korte live-action film nodigt kijkers uit om Blomkamps unieke stijl van fotorealistische effecten te ervaren, die naadloos met de echte wereld samensmelten. In deze korte film wordt de stad Fort Tarsis uit de game tot leven gebracht, samen met de freelancers die daarin leven. Deze freelancers maken gebruik van Javelin-exosuits en zijn door Neils team geheel opnieuw gemaakt om het in live action op te nemen tegen de schurk en het hoofd van de boosaardige Dominion, the Monitor.

“Ik was meteen in de ban van de adembenemende wereld die BioWare in Anthem heeft neergezet”, zegt Neill Blomkamp. “Conviction wordt op een manier verteld waarop de prachtige en meeslepende wereld van Anthem goed tot zijn recht komt. Een wereld die klaarligt om door krachtige Javelins verkend te worden. Een wereld waar het gevaar voor elke afgrond en in elke vallei op de loer ligt.”

Neem hieronder alvast een kijkje naar de korte teaser. De volledige korte live action film is vanaf 14 februari 2019 hier te bekijken.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On