Spider-Man neemt het op tegen Silver Sable en Hammerhead

Spider-Man ontvangt volgende week nieuwe content!

Op 21 december zal de derde en tevens laatste DLC voor Spider-Man uitgebracht worden. In dit hoofdstuk zal Spider-Man het op moeten nemen tegen Silver Sable en Hammerhead. Volgens Insomniac kunnen spelers nieuwe missies, storyline quests, verbeterde vijanden en crime types verwachten. Daarnaast bevat de DLC uiteraard ook drie splinternieuwe kostuums, inclusief eentje die gebaseerd is op het kostuum uit de nieuwe Spider-Man: Into the Spider-Verse animatie film. Bekijk hieronder de teaser trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On