Ubisoft onthult Firstlook 2017 line-up

Wat neemt Ubisoft mee naar Utrecht?

Ubisoft heeft de line-up met aanwezige games op Firstlook Festival 2017, al tien jaar het grootste game-evenement van de Benelux, onthuld. Bezoekers van Firstlook Festival 2017, dat dit jaar plaats vindt op 7 en 8 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht, gaan aan de slag met Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, The Crew 2, South Park: The Fractured But Whole, Far Cry 5 en Assassin’s Creed Origins. Bezoekers strijden tegen eSports-kampioenen, maken kans op mooie prijzen en spelen als allereerste vier games die pas later in 2017 en 2018 verschijnen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Op de booth van Trust Gaming krijgt de populaire tactische online shooter Tom Clancy’s Rainbow Six Siege een speciaal plekje. Na de release van Operation Blood Orchid, de gloednieuwe update met één nieuwe map en drie nieuwe Operators, is het aan spelers om wederom nieuwe tactieken te blijven bedenken. Bovendien kunnen zij die zeker zijn van hun eigen kwaliteiten, de uitdaging aangaan met Deus eSports, winnaars van Seizoen 1 van het Rainbow Six Benelux Championship, het ESL-toernooi dat de beste spelers in de Benelux tegenover elkaar zet. Weten bezoekers te winnen van Deus eSports, dan gaan zij naar huis met mooie prijzen van Trust Gaming.

The Crew 2

Spelers leven zich uit in The Crew 2, waar creativiteit en vaardigheden zowel alleen als met vrienden alle ruimte krijgen tijdens je reis tot motorsportkampioen. Met de toevoeging van vliegtuigen, boten en ander motorgeweld, is er voor iedereen wat te doen in deze grote open wereld van de Verenigde Staten. Spelers wisselen bovendien op ieder gewenst moment van voertuig en creëren zo hun eigen avontuur. Op Firstlook Festival 2017 spelen bezoekers The Crew 2 voor het eerst in de Benelux. Op de booth van Asus gaan zij als allereerste aan de slag met The Crew 2, die pas op 16 maart 2018 verkrijgbaar is voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

South Park: The Fractured But Whole

The Fractured But Whole is de buitensporige opvolger van het succesvolle South Park: The Stick of Truth uit 2014. Met de toenemende misdaad in South Park zijn de straten gevaarlijker dan ooit. Dit dorp heeft een held nodig. Eric Cartman ziet zijn kans schoon en creëert de beste superhelden-franchise ooit, ‘Coon and Friends’, met zichzelf, The Coon, in de hoofdrol. De speler vervult wederom de rol van de New Kid en wordt lid van Coon & Friends om te vechten voor bekendheid en zijn of haar plek naast de andere kinderen. Dat ervaren bezoekers van Firstlook Festival 2017 op de Ubisoft-booth, voordat de game officieel verkrijgbaar is vanaf 17 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Far Cry 5

Spelers reizen voor het eerst in de Far Cry-serie af naar Amerika en verkennen daar solo of coöperatief de rustgevende maar krankzinnige wereld van Montana. Daar proberen zij te overleven en vechten zij voor vrijheid, of besluiten zij om aan de oever van een meer een hengel op te pakken en even lekker te vissen. Het kan allemaal op de Ubisoft-booth, waar bezoekers van Firstlook Festival 2017 alvast een deel van Far Cry 5 ervaren. De game zelf is pas vanaf 27 februari 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Assassin’s Creed Origins

Ubisofts grootste en populairste franchise keert terug naar het Oude Egypte met Assassin’s Creed Origins. Kruip in de huid van Bayek en ontdek piramides, woestijnen en oeroude Egyptische steden, maar maak ook zeker kennis met Cleopatra, Julius Caesar en vele andere bekende en minder bekende personages. Op de Ubisoft-booth spelen bezoekers van Firstlook Festival 2017 de game al een kleine maand voor de officiële lancering. Assassin’s Creed Origins is namelijk vanaf 27 oktober 2017 verkrijgbaar voor alle Xbox One-platformen, waaronder Xbox One, Xbox One S en Xbox One X wanneer deze op 7 november gelanceerd wordt, PlayStation 4 Pro, PlayStation 4 en PC.

Firstlook Festival 2017 vindt plaats op 7 en 8 oktober in de Jaarbeurs te Utrecht. Ubisoft nodigt spelers uit om daar de nieuwste en populairste games te komen spelen. Ook wisselen de medewerkers van Ubisoft graag met fans van gedachten over games en al hun andere passies.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On