LEGO Marvel Super Heroes 2 – Gamescom 2017 presentatie

De LEGO Marvel Super Heroes 2 speelsessie was kort maar krachtig!

LEGO is nog altijd immens populair onder zowel jonge als oudere fans. De LEGO Group besloot daarom jaren geleden om zich ook te richten op videogames. Inmiddels zijn er talloze verschillende LEGO titels verschenen. LEGO STAR WARS: The Force Awakens, LEGO Harry Potter, LEGO Indiana Jones en natuurlijk nog veel meer. Op dit moment is TT Games, de ontwikkelaar van de LEGO games, druk bezig de laatste hand te leggen aan de LEGO Marvel Super Heroes 2 game.

LEGO Marvel Super Heroes 2

Kang zet het universum op de kop

Kang the Conquerer reist door verschillende tijdlijnen en realiteiten en ontvoert hele steden om hiermee zijn Chronopolis te vullen. Door deze daad worden allerlei superhelden ook naar Kang’s nieuwe wereld verhuisd. Samen zullen ze het tegen Kang moeten opnemen omdat hij nog veel grotere ambities heeft. Hij wil naast Chronopolis het hele universum overheersen. Gelukkig weten de superhelden Kang’s technologie te gebruiken om de hulp van allerlei andere helden in te roepen. Hebben ze het in zich om de kwaadaardige maniak te verslaan?

Chronopolis is een open wereld

In LEGO Marvel Super Heroes 2 zul je allerlei verschillende gebieden kunnen bezoeken. Chronopolis is namelijk een open wereld waar je allerlei herkenbare locaties uit het Marvel universum tegen komt. Wat dacht je van Black Panther’s Wakanda, Thor’s Asgard, de planeet Zandar en zelfs het zwevende hoofd van Nowhere uit Guardians of the Galaxy. Dit kun je ook nog eens doen als een van de vele helden die in de game te vinden zijn. TT Games heeft zelfs wat nieuwe personages voor de game gedacht. Carnom, een combinatie van de psychopaat Cletus Kassidy a.k.a. Carnage en Eddie Brock die we kennen als Venom. Maar ook Wild West Captain America, Steampunk Iron Man, Gwenpool om maar een paar te noemen. Deze personages hebben speciale eigenschappen en sommigen zul je pas vrijspelen als je bepaalde bazen hebt verslagen. De baasgevechten zijn weer erg goed ontworpen en bestaan uit een gedeelte waar je dingen zult moeten bouwen en puzzels die je moet oplossen. Wij hebben na de presentatie en speelsessie zeker vertrouwen dat TT Games een geweldige game zal afleveren. Neem dus snel een kijkje naar de onderstaande Gamescom trailer.

Author: Nino

Mijn eerste console was de SEGA Mastersystem II en sindsdien game ik op verschillende platformen. Geef mij maar allerlei toffe games, coole toys en adembenemende art!

Share This Post On